Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer
Banner PO Ferries

Zeebrugge – Hull (P&O)

zeebrugge

P&O Ferries: luxe cruiseverbinding tussen Zeebrugge en Hull

Banner PO Ferries

De ferryterminal in Zeebrugge is speciaal geselecteerd voor de uitstekende bereikbaarheid en de centrale ligging. U kunt eenvoudig en Op verschillende manieren naar de vertrekplaats van uw ferrycruise reizen. Houdt u er wel rekening mee dat u 90 minuten voor vertrek ingecheckt dient te zijn.

Dagelijks vertrekt de veerboot van Zeebrugge naar Hull. Op deze pagina vind je meer informatie over de Zeebrugge – Hull ferry verbinding, waar je heen moet navigeren etc. Elke doordeweekse dag vertrekt de ferry van Brugge naar Hull om 19:00 en is de aankomst om 08:30. In het weekend vertrekt de ferry om 19:00 en kom je in Hull aan om 08:30. De overtocht duurt daarmee 12 uur.

Per auto
De ferryterminal in de buitenhaven aan de Leopold II-dam is eenvoudig per auto te bereiken. Volg in Zeebrugge de borden ‘Zone 1’, ‘Car ferries’ en ‘P&O Ferries Hull'. U kunt uw auto meenemen op de boot of ter plekke tegen betaling voor een korte of lange termijn parkeren.

Per trein
Het treinstation in Brugge is bereikbaar via diverse nationale en internationale treinverbindingen.
Vanuit Brussel kunt u viermaal per uur met de trein in zo’n 50 minuten naar Brugge reizen.

Per (intercity-)bus:
Vanaf de hoofdingang van het treinstation in Brugge rijden er bussen naar de ferryterminal. De kosten voor een enkele rit bedragen € 3,50.

Het adres van de ferryterminal in Zeebrugge
Leopold II-dam 13 (Havendam)
B 8380
België

Uw vervolgreis vanuit Hull
Na aankomst vormt de haven van Hull een ideale uitvalsbasis om uw reis per auto of openbaar vervoer richting Noord-Engeland, Wales of Schotland te vervolgen.

Tickets boeken? Dat kan hier.

Contact