Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer
Banner PO Ferries

Hull – Zeebrugge (P&O)

prideofhull

P&O Ferries: varen in cruisestijl vanuit Hull naar Zeebrugge

Banner PO Ferries

Dagelijks vertrekt vanuit de haven in Hull een cruiseferry richting Zeebrugge. De ferryterminal is zowel per eigen als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Alle passagiers moeten uiterlijk 90 minuten voor vertrek inchecken.

Vanuit Hull vertrek je met de P&O ferry naar de haven van Zeebrugge. De boot vanuit Hull vertrekt dagelijks naar Zeebrugge om 18:30 en komt dagelijks om 08:45 aan in Brugge. In het weekend vertrekt de veerboot ook om 18:30 maar komt deze pas om 09:30 aan in Zeebrugge.

Reizen per auto
Indien u Hull nadert vanuit het noorden of het westen, neemt u ofwel de M62 of de A1079 naar de A63 en het stadscentrum van Hull. Komt u vanuit het zuiden, dan neemt u die A15 over de Humber Bridge en rijdt u vervolgens oostwaarts via de A63 naar het stadscentrum van Hull. Vanuit het stadscentrum volgt u in beide gevallen de borden naar King George Dock & Ferries.

Reizen per trein
Indien u per trein reist komt u aan op het Hull Paragon Railway Station. Vanuit hier rijden bussen naar de ferryterminal aan het King George Dock.

Reizen per (intercity-)bus
De nationale busmaatschappij National Express biedt dagelijks rechtstreekse verbindingen tussen een groot aantal steden en de ferryterminal.

Het adres van de ferryterminal in Hull
King George Dock
Hedon Rd
Kingston-upon-Hull
HU9 5QA

Na aankomst in Zeebrugge
Vanuit de haven in Zeebrugge heeft u prima aansluitingen op de snelweg richting Nederland. Reist u per openbaar vervoer dan neemt u de bus naar het treinstation in Brugge (enkele reis € 3,50). Vanaf dit treinstation reist u verder per (inter-)nationale trein.

Tickets boeken? Dat kan hier.

Contact