Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer
Banner PO Ferries

Reizen met huisdieren

Uw huisdier meenemen

Banner PO Ferries

Ook als u met uw huisdier reist bent u van harte welkom aan boord van de luxe cruiseferries op de verbinding Zeebrugge-Hull. P&O Ferries zal ervoor zorgen dat uw huisdier net zo’n comfortabele overtocht maakt als uzelf. Tijdens de overtocht verblijft uw huisdier in een speciale kennel voorzien van airconditioning.

Praktische zaken

U wordt vriendelijk verzocht rekening te houden met een aantal praktische zaken:

  • De kosten bedragen ongeveer €25,- per huisdier per enkele reis. De prijs is mede afhankelijk van de grootte van het dier
  • U dient op tijd in te checken met het huisdier – 90 minuten van te voren
  • Ook voetpassagiers en mensen die per bus reizen mogen huisdieren meenemen
  • Honden en katten dienen ten minste 6 maanden voor vertrek ingeënt te worden tegen hondsdolheid. Onder de Europese wetgeving mogen nu ook konijnen en knaagdieren reizen; voor deze laatst genoemden is geen dierenpaspoort vereist.
  • Zonder begeleider mogen dieren niet meereizen op onze vaartochten.
  • Indien u uw huisdier onder het ‘PETS passport scheme’ laat reizen, kunt u hierover meer informatie vinden op de website van Defra. U treft hier tevens de quarantainevereisten aan voor huisdieren die niet voor dit programma in aanmerking komen.

Bij het reizen met huisdieren kunt u nu ook online boeken. Meer informatie over het reizen met huisdieren bij P&O op de route Zeebrugge – Hull vind u ook op deze pagina.